It all begins with people

De effectiviteit van een bedrijf wordt bepaald door de kracht van haar medewerkers. People & Company is een advies-, trainings- en coachingsbureau dat samen met u, uw klantbehoefte invult. Het invullen van uw behoefte betekent bijvoorbeeld dat u uw omzet verhoogt, uw klantloyaliteit vergroot, uw kosten verlaagt of alle voorgaande tezamen. Mensen kopen geen boormachine, maar kopen een gat in de muur. Sterker nog, ze kopen een nieuwe kamer met een mooi schilderij.

People & Company denkt op dezelfde wijze. Onze expertise ligt vooral op het vlak van ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. Ontwikkeling van mensen, teams en organisaties leidt tot betrokken medewerkers en betrokken medewerkers leidt tot een hogere klanttevredenheid, een hogere productiviteit, een hoger rendement, een lager ziekteverzuim en gelukkigere medewerkers (bron: Gallup).

Organisatie

People & Company zet in op ontwikkeling van mensen in organisaties op 4 dimensies; Lichaam, hoofd, hart en ziel. Wij noemen dat ontwikkeling van de hele mens. Hele mensen creëren hele organisaties. Hele organisaties vervullen de behoefte van de klant.

Sven van der Wal

Sven is een ervaren verandermanager en adviseur in het ontwikkelen van mensen, processen en organisaties. In de rollen van project-, programma-, verandermanager en consultant heeft Sven jarenlange ervaring in zowel het bedenken als ook zelf realiseren van verandering en was hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van processen en organisaties bij bedrijven die een maatschappelijke rol vervullen met veel wet & regelgeving, tegenstrijdige belangen en cultuurverschillen.

Hij bekleedde diverse rollen als manager (tot directieniveau), directie adviseur en changemanager. Sven is sterk in het inrichten van organisaties die een heldere belofte doen aan hun klant en medewerkers en deze belofte ook daadwerkelijk nakomen. Om dat te bereiken is het belangrijk om mensen te motiveren en in beweging te krijgen. Een mentaliteit te creëren van verantwoordelijk zijn en verantwoording willen afleggen.

“Experience is not what happens to you; it’s what you do with what happens to you.” (Aldous Huxley)

Erik van Nieuwpoort

Erik is sterk in het motiveren en inspireren van mensen in organisaties, teams en op individueel niveau. Erik is op z’n best als trainer waar hij met energie, humor en kennis mensen kan motiveren zichzelf in beweging te zetten. Door mensen te inspireren zich meer betrokken te voelen bij wat ze doen in hun rol binnen de organisatie. Betrokken medewerkers zijn gecommitteerde medewerkers die zich bekommeren om de klant.

Ik doe dit door mensen zelf in te laten zien dat ze veel effectiever en met meer bezieling in het werk en het leven kunnen staan door hoofd, hart, lichaam en ziel te verbinden. Door hierop te ontwikkelen maak ik mensen veel bewuster van hun eigen talent en passie in alles wat ze doen. Workshops en sessies die ik begeleid worden getypeerd als inspirerend confronterend en vooral energie gevend.

Ik faciliteer themadagen voor management teams van publieke organisaties als ook commerciële bedrijven. Ik begeleid daarnaast jongeren tijdens een busreis van Lijn 7 die langs verschillende haltes voert met als doel dat elke deelnemer het stuurwiel van z’n eigen leven in handen neemt en stuurt. Mijn profiel: authentiek en open, ik vind humor belangrijk om mensen in beweging te brengen, ik ben een verhalenverteller en werk doelgericht. Mijn missie is om hoofd (analyses) en hart (gevoel) weer met elkaar in verbinding te brengen. Ik ben in staat om harmonie en vertrouwen te creëren binnen groepen en sta open voor feedback. Ik zie mezelf als ondernemend, creatief en mijn enthousiasme werkt aanstekelijk.

Onze partners

People & Company werkt in een samenwerkingsverband met een aantal professionals, die specialisten zijn op hun werkgebied. Zij kunnen bogen op een jarenlange carrière in adviesorganisaties en in het nationale en internationale bedrijfsleven. Tijdens hun carrière hebben zij vele mooie overwinningen behaald, maar ook pijnlijke, leerzame nederlagen opgelopen. Het zijn dus gelouterde professionals met de twinkels in hun ogen van de overwinningen en de schrammen op het gezicht van hun nederlagen. Met deze groep professionals kunnen wij onze cliënten advies en ondersteuning op topniveau leveren.

© 2023 People&Company

Contact

Lange Voorhout 43

2514 EC, Den Haag

Sven: +31 (0)6 234 929 00

Erik: +31 (0)6 420 802 44