Download hier onze tools

Direct aan de slag met praktische inzichten

Commerciële vaardigheden voor advocaten, notarissen en fiscalisten

People & Company en ASEGA Legal ontwikkelden samen de Leergang Commerciële Vaardigheden voor Advocaten, Notarissen en Fiscalisten. Het programma voorziet in uw persoonlijke en commerciële vorming en biedt tools om duurzaam succesvol te werken met bestaande en nieuwe cliënten.

Organizational Health Check

Om te begrijpen wat er allemaal speelt in een bedrijf of een organisatie heeft People & Company een analyse tool ontwikkeld; de Organization Health Check. Door gesprekken met de mensen in het bedrijf te voeren over: resultaten, mensen, organisatie en strategie kunnen wij vaststellen wat de Sterke punten en de Kan Beter punten zijn van het bedrijf. Op basis van deze analyse doen we aanbevelingen om de Sterke punten maximaal te benutten en het effect van de Kan Beter punten zo gering mogelijk te laten zijn.

Online werkboek - It all begins with people

Het werkboek begint met een samenvatting van het boek It all begins with people. Ieder hoofdstuk begint met de conclusie en aanbevelingen. Vervolgens worden analyse-tools voor managers/leidinggevenden en medewerkers aangeboden en instructies hoe deze te gebruiken.

© 2023 People&Company

Contact

Lange Voorhout 43

2514 EC, Den Haag

Sven: +31 (0)6 234 929 00

Erik: +31 (0)6 420 802 44