Onze dienstverlening

Persoonlijke ontwikkeling

Getting things done

Voor iedereen die meer van de juiste dingen voor elkaar wil krijgen, in minder tijd, met minder stress en meer mentale helderheid.

Doelgericht werken

Nadat je de visie en strategische prioriteiten hebt vastgesteld voor het komende jaar, hoe zorg je ervoor dat medewerkers in lijn met deze prioriteiten tot effectieve executie komen?

Werkstress, Burnout & Verzuim

Stress op het werk is beroepsziekte nummer 1. Meer dan 1 miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werkgerelateerde psychische aandoeningen.

Team ontwikkeling

Effectief samenwerken inclusief DISC Analyse

Deze training stelt teams in staat om in vijf stappen te groeien naar een samenwerking die hun in staat stelt vorm en inhoud te geven aan het realiseren van de teamdoelstellingen.

Effectief samenwerken o.b.v. Lencioni en waarderend onderzoek

Deze training stelt teams in staat om in vijf stappen te groeien naar een samenwerking die hun in staat stelt vorm en inhoud te geven aan het realiseren van de teamdoelstellingen.

Effectief samenwerken in de huisartsenzorg

Hoe zorg je als huisartsenpraktijk voor kwalitatief goede en efficiënte patiëntenzorg door optimale samenwerking, een fijne werksfeer en een ondersteunende organisatievorm?

Organisatie ontwikkeling

Strategie en businessplan opstellen en implementeren

Wil je als bedrijf je toekomstbeeld vertalen naar een overzichtelijk plan om in actie te komen?

Leiderschap & gewoontes

Organisaties verwoorden hun ambitie in een missie, visie en strategie. Om de gestelde ambitie te bereiken heeft ...

Waarderend onderzoeken

Ben je positief ingesteld, maar heb je wel een lastig vraagstuk? Je wilt als organisatie iets voor elkaar krijgen, zoals betere communicatie, een verbeterde samenwerking tussen afdelingen ...

© 2023 People&Company

Contact

Lange Voorhout 43

2514 EC, Den Haag

Sven: +31 (0)6 234 929 00

Erik: +31 (0)6 420 802 44